7 saker att göra medans flyttfirman flyttar

När man tar hjälp av en flyttfirma så går flytten både enklare och snabbare och du frigör mycket tid som du kan lägga på något annat. Men vad gör du under tiden? Här är 7 saker du kan göra medan du väntar på att flyttfirman ska hjälpa dig med din flytt.

1. Du kan ta en kopp kaffe eller te 

En sak som man kan göra medans flyttfirman flyttar är att ta en kopp kaffe eller te. Det hjälper dig att slappna av och njuta en liten stund.

2. Ta en promenad eller spring runt kvarteret 

Om du har tid kan du ta en promenad eller springa en löprunda runt kvarteret. Det hjälper dig att rensa huvudet och få lite frisk luft samtidigt.

3. Kom ikapp med några tv-program eller filmer som du har tänkt se 

Om du har tänkt komma ikapp med tv-serier eller filmer är det dags att göra det nu. Låna en väns bärbara dator eller tv och titta på några avsnitt eller filmer i lugn och ro. Det kommer att få dig att tänka på annat än att packa och hjälpa dig att slappna av.

4. Luncha eller ta en fika med en vän

Ett annat tips på saker som du kan göra är att äta lite lunch eller ta en fika med en vän. Det ger dig en chans att koppla av och prata med någon du känner som du kanske inte kunnat umgås med så mycket då du alltid är upptagen.

5. Ta en tupplur

Om du känner dig trött, ta en tupplur. Det hjälper dig att ladda batterierna så att du känner dig  fräsch när du ska packa upp senare.

6.Organisera ditt nya hem genom att packa upp lådor och ställa undan saker på deras nya plats 

En av de viktigaste sakerna du kan göra medan flyttfirman flyttar är att börja packa upp lådor och ställa undan saker på den nya platsen. Det hjälper dig att komma tillrätta i ditt nya hem snabbare.

7.Ring eller videochatta med en vän eller familjemedlem bara för att prata med honom eller henne 

Sista tipset som vi vill dela med oss av är att du passar på att ringa eller videochatta med en vän som du inte har pratat med på länge.  Det är ett bra sätt att prata lite utan att behöva tänka på att packa.

Genom att anlita en flyttfirma och göra upp en plan för vad du ska göra medan de arbetar kan du förvandla en vanligtvis ”kaotisk dag” till en möjlighet att koppla av och ladda batterierna innan du börjar med att packa upp och inreda ditt nya hem.

Du kanske också är intresserad av: