Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Flen

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Flen

Snabb och grundlig flyttstädning

Flyttar du snart och behöver hjälp med flyttstädning? Vi är en professionell och pålitlig flyttfirma som erbjuder grundliga och kostnadseffektiva flyttstädningar i Flen med omnejd.

Att flytta kan vara jobbigt nog med allt som ska packas ner, transporteras för att sen packas upp igen. Därför så kan det vara skönt att anlita ett företag som tar hand om flyttstädningen.

Vill du ha en offert eller ett kostnadsförslag så kan ni kontakta oss via mail eller fylla i kontaktformuläret på sidan så hjälper vi dig.

Så arbetar vi

Så ser vår process ut av flyttstädning

Här är en kort sammanfattning av hur vår process för flyttstädning i Flen fungerar. Vi har en effektivt sätt för flyttstädning för att minska tid och kostnader samtidigt som vi levererar högsta möjliga servicenivå.

1. Planering

Vi kommer hem till dig och gör en första bedömning av hur stort ditt hem är och hur mycket arbete som behöver göras. Därefter skapar vi en planering utifrån vad som ska rengöras och om det finns platser i byggnaden som behöver särskild uppmärksamhet.

2. Utförande

Vårt team av erfarna och professionella städare kommer sedan att utföra flyttstädningen enligt den framtagna planeringen. Vid en flyttstädning så har vi med oss all utrustning som behövs och material för att kunna utföra städningen.

3. Kvalitetskontroll

När flyttstädningen är utförd så kommer vi att göra en kvalitetskontroll för att säkerställa att den utförda städningen håller vår standard. Om det har missats något eller om om det finns några områden som behöver mer uppmärksamhet så kommer vi att se till att dessa korrigeras.

En flyttstädning kan se olika ut beroende på vad du som kund vill att vi ska fokusera på och vad för fastighet det gäller. Då vi vill ge dig som kund bästa möjliga service skräddarsyr vi alltid städningen efter dina behov och önskemål oavsett storlek av lokal eller fastighet i Flen.

För att flyttstädningen ska gå smidigt som möjligt är det viktigt att du har tömt alla rum på möbler och personliga tillhörigheter. Det kan också vara bra att du ser till att vara tillgänglig på plats eller via telefon för eventuella frågor, koder och nycklar för att ta sig in i fastigheten.

Om du bor i en fastighet i Flen med kodlås så kan du ge oss en tillfällig kod eller en nyckeltag så att du inte behöver vara på plats när vi städar.

Den tid som krävs för en flyttstädning kan variera beroende på fastighetens storlek och antalet rum, men är vanligtvis mellan fyra och åtta timmar. Om du har några särskilda önskemål, till exempel djuprengöring av ugnar eller kylskåp det kan ta lite längre tid.

Vi städar alltid upp efter oss och ser till att allt avfall från städningen avlägsnas från din fastighet. soporna och avfallet sorteras och kastas eller körs till återvinningscentralen Frutorp i Flen.

Om du har några särskilda önskemål i detta avseende ber vi dig meddela oss i förväg så att vi kan ta hand om det åt dig.

Ofta är det hyresvärden som ansvarar för att utföra en inspektion av en hyresfastighet. Enligt vår uppfattning är hyresvärdarna oftast noggranna och ställer höga krav på städbesiktningen.

När du anlitar oss för flyttstädning så ser vi till att kraven och städbesiktningen blir godkänd. Om det är något som anmärks eller behöver göras om så kommer vi naturligtvis tillbaka och tar hand om det.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.