Flyttstadtjanst.se

Flyttstädning i Flen

Flyttstadtjanst.se

Flyttstädning i Flen

Flyttstädning när den är som bäst

Förbereder du dig på att flytta snart? Låt oss hjälpa dig med din flyttstädning! Vi är en pålitlig och professionell flyttfirma som erbjuder kostnadseffektiv flyttstädning i Flen och de närliggande områdena runt om Flen.

Vi på flyttstadtjanst.se strävar efter att leverera det bästa inom flyttstädning. Vi använder modern städutrustning och beprövade städmetoder för att se till att ditt hem är rengjort från topp till tå efter en flytt. Vårt team av erfarna yrkesmän kan hantera alla typer av flyttstädning, oavsett hur stor eller liten bostad eller kontor som ska flyttstädas.

Kräver hyreslagen att du gör en grundlig flyttstädning innan du lämnar över din hyresrätt?

Även om hyreslagen inte uttryckligen definierar vad som förväntas av flyttstädningen eller föreskriver någon påföljd när denna uppgift hoppas över, är hyresgästerna fortfarande ansvariga för att följa den så kallade vårdplikt när man hyr en hyresrätt.

Med andra ord så måste du utföra en grundlig flyttstädning om det är överenskommet i samband med att hyreskontraktet skapades och signerades. Men om det inte är förbestämt vem som är ansvarig för flyttstädningen så kan det vara bra att tala med hyresvärden och komma överens om vem som ska ansvara för flyttstädningen.

Få igång din verksamhet och låt oss ta hand om din flyttstädning

Företag som planerar att flytta inom kort bör överväga att anlita en professionell flyttfirma för att sköta flyttstädningen. Vi är en professionell flyttfirma som kan hjälpa er med flyttstädning i Flen.

Fördelarna med att anlita oss för er flyttstädning i Flen är att vi minskar störningar i produktionen och gör att ni kan fokusera på er verksamhet medans vi får den gamla lokalen att skinna.

Vi kan också hjälpa er med:

  • Byggstädning
  • Kontorsstädning
Så arbetar vi

Så ser vår process ut av flyttstädning

Här är en kort sammanfattning av hur vår process för flyttstädning i Flen fungerar. Vi har en effektivt flyttstädning för att minska tid och kostnader samtidigt som vi levererar högsta möjliga servicenivå.

1. Planering

Vi kommer hem till dig och gör en första bedömning av hur stort ditt hem är och hur mycket arbete som behöver göras. Därefter skapar vi en planering utifrån vad som ska rengöras, och om det finns platser i byggnaden som behöver särskild uppmärksamhet.

2. Utförande

Vårt team av erfarna och professionella städare kommer sedan att utföra flyttstädningen enligt den framtagna planeringen. Vid en flyttstädning så har vi med oss all utrustning som behövs och material för att kunna utföra städningen.

3. Kvalitetskontroll

När flyttstädningen är utförd så kommer vi att göra en kvalitetskontroll för att säkerställa att den utförda städningen håller vår standard. Om det har missats något eller om om det finns några områden som behöver mer uppmärksamhet så kommer vi att se till att dessa korrigeras.

En flyttstädning kan se olika ut beroende på vad du som kund vill att vi ska fokusera på och vad för fastighet det gäller. Då vi vill ge dig som kund bästa möjliga service skräddarsyr vi alltid städningen efter dina behov och önskemål oavsett storlek av lokal eller fastighet i Flen.

För att flyttstädningen ska gå smidigt som möjligt är det viktigt att du har tömt alla rum på möbler och personliga tillhörigheter. Det kan också vara bra att du ser till att vara tillgänglig på plats eller via telefon för eventuella frågor, koder och nycklar för att ta sig in i fastigheten.

Om du bor i en fastighet i Flen med kodlås så kan du ge oss en tillfällig kod eller en nyckeltag så att du inte behöver vara på plats när vi städar.

Den tid som krävs för en flyttstädning kan variera beroende på fastighetens storlek och antalet rum, men är vanligtvis mellan fyra och åtta timmar. Om du har några särskilda önskemål, till exempel djuprengöring av ugnar eller kylskåp det kan ta lite längre tid.

Vi städar alltid upp efter oss och ser till att allt avfall från städningen avlägsnas från din fastighet. soporna och avfallet sorteras och kastas eller körs till återvinningscentralen Frutorp i Flen.

Om du har några särskilda önskemål i detta avseende ber vi dig meddela oss i förväg så att vi kan ta hand om det åt dig.

Ofta är det hyresvärden som ansvarar för att utföra en inspektion av en hyresfastighet. Enligt vår uppfattning är hyresvärdarna oftast noggranna och ställer höga krav på städbesiktningen.

När du anlitar oss för flyttstädning så ser vi till att kraven och städbesiktningen blir godkänd. Om det är något som anmärks eller behöver göras om så kommer vi naturligtvis tillbaka och tar hand om det.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.