Flyttstadtjanst.se

Flyttfirma i Eskilstuna

Flyttstadtjanst.se

Flyttfirma i Eskilstuna

Letar du efter en erfaren och pålitlig flyttfirma i Eskilstuna?

Vi har sammansatt en lista över professionella flyttfirmor i Eskilstuna för att underlätta din sökning efter en pålitlig och kvalitativ flyttfirma, samt göra din flyttprocess enklare och smidigare. Dessa företag erbjuder ett brett spektrum av tjänster, allt från packning, transport och uppackning till specialiserade tjänster för tunga föremål och förvaring.

Lasses Piano & Bohagsflytt

Lasses Piano & Bohagsflytt är en pålitlig och erfaren flyttfirma i Flen som erbjuder ett brett utbud av flyttjänster både för privatpersoner och företag.

Tjänster:

 • Privatflytt och företagsflytt: Oavsett storleken på ditt lass kan Lasses Piano & Bohagsflytt hjälpa dig med flytten. De erbjuder skräddarsydda lösningar för att flytta hela eller delar av ditt bohag till din nya bostad eller företagslokaler.

 • Packning och montering: De tar hand om både packning och montering. Du kan lita på deras professionella tjänster för att säkerställa att dina tillhörigheter hanteras med omsorg.

 • Specialiserad hantering: Lasses Piano & Bohagsflytt är även specialiserade på att hantera tunga och otympliga objekt. Om du behöver flytta ett piano eller flygel, kan de hantera detta med deras expertkunskaper och utrustning.

 • Magasinering: För de som behöver extra lagringsutrymme erbjuder de magasinering på deras lager som erbjuder cirka 1500 kvm uppvärmd lageryta.

Flytt & Städ Sverige AB

Flytt & Städ Sverige AB är en välrenommerad och pålitlig flyttfirma i Flen, som erbjuder en fullständig lösning för alla dina flyttbehov. De har som målsättning att skapa en trygg och smidig flyttupplevelse för varje kund.

Tjänster:

 • Bohagsflytt: De erbjuder kompetent och omsorgsfull hjälp vid flytt av bohag, vilket innebär att dina personliga tillhörigheter alltid är i säkra händer.

 • Bärhjälp: Om du behöver extra styrka för att flytta tunga föremål, kan deras professionella bärhjälp underlätta processen.

 • Företagsflytt: De hanterar företagsflytt med effektivitet och precision, vilket säkerställer minimal störning i din verksamhet.

 • Kontorsflytt: De är experter på att flytta kontor, vilket garanterar att ditt arbetsutrymme är upprättat och fungerar smidigt på kortast möjliga tid.

 • Magasinering: Om du behöver tillfällig förvaring för dina tillhörigheter, erbjuder de magasineringstjänster med säkra och rymliga lagringsutrymmen.

 • Packhjälp: De erbjuder packhjälp för att säkerställa att dina tillhörigheter är väl skyddade under flytten.

 • Pianoflytt: Med specialkunskaper inom pianoflytt, kan de hantera dina musikinstrument med stor försiktighet och expertis.

Flytt & Städ AMA Sverige AB

Flytt & Städ AMA Sverige AB är en pålitlig flyttfirma i Flen, som är särskilt inriktad på att tillgodose sina kunders specifika behov. Med en dedikerad och kundcentrerad inställning, strävar de efter att göra varje flytt så smidig och kostnadseffektiv som möjligt.

Tjänster:

 • Bärhjälp: De erbjuder professionell bärhjälp för att göra din flyttprocess enklare och mer effektiv.

 • Företagsflytt: De erbjuder omfattande tjänster för företagsflytt, för att säkerställa en smidig övergång till nya lokaler.

 • Flytta utomlands: Om du planerar en internationell flytt, kan de hjälpa dig att hantera logistiken och säkerställa att allt går smidigt.

 • Packhjälp: De erbjuder packhjälp för att skydda dina tillhörigheter och maximera utrymmet i flyttfordonet.

 • Pianoflytt: Om du har tunga föremål som ett piano att flytta, har de expertis och utrustning för att hantera det säkert.

 • Transport: De erbjuder pålitlig transport för alla dina tillhörigheter, oavsett storlek eller vikt.

 • Tungtransport: För extra tunga eller otympliga föremål kan de hantera tungtransporter med lämplig utrustning och expertis.

Flytt & Städjouren Sverige AB

Oavsett om du är i behov av hjälp med att flytta ditt bohag, företagsflytt eller behöver magasinering, erbjuder Flytt & Städjouren Sverige AB en service som är flexibel och kan anpassas efter dina specifika behov. 

Tjänster:

 • Bohagsflytt: Professionell hjälp för att transportera dina ägodelar från en plats till en annan, med största omsorg om dina ägodelar.

 • Företagsflytt: Fullständig flyttservice för företag som vill flytta till nya kontorslokaler.

 • Magasinering: Erbjuder lagringslösningar för de som behöver extra utrymme för att förvara sina ägodelar säkert och tryggt.

Talkoo

Talkoo är en erfaren och pålitlig flyttfirma baserad i Eskilstuna. Sedan 2012 har de också varit en del av Lasses Piano & Bohagsflytt, vilket ytterligare stärker deras kapacitet och kompetens. Utöver flyttjänster erbjuder de också städtjänster och en rad olika fastighetsservice. Oavsett om du behöver hjälp med en privatflytt, företagsflytt, eller behöver flytta ett piano eller flygel, kan Talkoo erbjuda en trygg och säker lösning.

Tjänster:

 • Privatflytt & Bohagsflytt: De erbjuder professionell hjälp vid flyttning av hela eller delar av ditt bohag till din nya bostad.

 • Företagsflytt & Kontorsflytt: Specialiserade tjänster för att hjälpa företag att flytta till nya lokaler, oavsett storlek.

 • Pianoflytt & Flygelflytt: Med specialiserad kompetens kan de hjälpa till att flytta ditt piano eller flygel på ett säkert sätt.

 • Magasinering: Om du behöver extra utrymme att förvara dina saker, erbjuder de säker och temperaturkontrollerad magasinering.

 • Budbil: En pålitlig budservice för att transportera olika föremål.

 • Trygga & säkra tunga lyft: De har kompetensen och utrustningen för att hantera tunga lyft på ett säkert sätt.

Råd inför din flytt

Om du ska anlita en flyttfirma i Eskilstuna, är det viktigt att du först får en klar bild av vad som krävs och hur processen ser ut.

Planering: Påbörja din flyttplanering så snart som möjligt. Skapa en att-göra-lista och upprätta en tidslinje för när varje uppgift bör vara slutförd.

Packning: Starta packningen i god tid. Sortera föremål baserat på vilket rum de hör till och märk varje kartong tydligt för att underlätta uppackningen. Kom ihåg att förbereda en separat väska med de nödvändigheter du behöver för de första dagarna efter flytten.

Kommunikation: Informera alla relevanta parter om din flytt. Detta innefattar posttjänsten, banken, och självklart, din flyttfirma i Eskilstuna.

Så här kan en flyttprocess se ut

Steg 1: Boka din flyttfirma i god tid. Detta säkerställer att du får det önskade flyttdatumet.

Steg 2: Börja packa. Om du har valt att använda packtjänster kommer din flyttfirma i Eskilstuna att ta hand om packningen åt dig. Om inte, bör du påbörja packningen så tidigt som möjligt.

Steg 3: På själva flyttdagen kommer flyttfirman att lasta alla dina packade lådor och möbler på sin lastbil.

Steg 4: Dina tillhörigheter transporteras till din nya bostad. Vid ankomsten kommer flyttfirman att lossa allt från lastbilen.

Steg 5: Om du har valt att använda uppackningstjänster, kommer din flyttfirma i Eskilstuna att packa upp dina saker. Om inte, kommer de att placera lådorna på lämpliga ställen inom din nya bostad så att du kan packa upp i din egen takt.

Steg 6: Efter uppackningen, gör en inventering för att se till att allt har anlänt säkert. Om något saknas eller är skadat, kontakta omedelbart flyttfirman för att diskutera eventuell ersättning.

Tänk på att varje flytt är unik, och din upplevelse kan variera något beroende på dina specifika behov och vilken specifik flyttfirma i Eskilstuna du väljer. Genom att förstå processen och förbereda dig väl, kan du dock se till att din flytt blir så smidig och stressfri som möjligt.

Vanliga frågor och svar

Priset för att anlita en flyttfirma varierar beroende på olika faktorer som distans, mängden saker som ska flyttas, och eventuella tilläggstjänster som packning och montering. Det är bäst att begära en offert från flera olika flyttfirmor för att få en uppfattning om kostnaden.

De grundläggande tjänsterna inkluderar lastning, transport och lossning av dina saker. Många flyttfirmor erbjuder även tilläggstjänster såsom packning, montering och magasinering.

Det beror på mängden saker du har, avståndet mellan de gamla och nya bostäderna, samt eventuella tilläggstjänster som packning. En lokal flytt kan ta allt från några timmar till en hel dag.

Detta beror på ditt avtal med flyttfirman. Generellt kan flyttfirmor packa allt, men det kan vara klokt att själv packa personliga och värdefulla föremål.

Ja, det är möjligt, men det kräver mycket arbete och planering. Du behöver också transportmedel och eventuellt hjälp för att lyfta tunga föremål.