Flyttstadtjanst.se

Flyttfirma i Eskilstuna

Flyttstadtjanst.se

Flyttfirma i Eskilstuna

Gör din flytt enkel med vår professionella flyttfirma i Eskilstuna

Om du söker efter en erfaren, kunnig och proffesionell flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt i Eskilstuna så kan du sluta leta! Vi erbjuder ett brett utbud av flytttjänster från packning, uppackning, flyttning och flyttstädning allt skräddarsytt efter dina behov.

Vi specialiserar oss på flyttningar och erbjuder praktiska lösningar för dina specifika behov, oavsett om det rör sig om en flytt av din bostad kontor eller lager . Oavsett om du är bosatt i Eskilstuna, Torshälla, Slagsta, Hällbybrunn eller Ärla. Vi finns här för att hjälpa dig med alla aspekter av din flyttprocess!

Spara tid och energi med vår professionella flytthjälp i Eskilstuna

Att flytta som privatperson kan vara en utmanande uppgift som kräver mycket tid och energi. Hos Flyttstadtjanst.se erbjuder vi professionell flytthjälp i Eskilstuna som hjälper dig att spara tid och energi under din flytt.

Vårt erfarna team av flyttexperter i Eskilstuna kommer att ta hand om alla aspekter av din flytt, inklusive packning, lastning, transport och avlastning. Vi har specialverktyg och teknik för att hantera och transportera även de mest ömtåliga eller tunga föremålen, så att du kan vara säker på att dina ägodelar hanteras på ett säkert och effektivt sätt.

Vi kan också erbjuda extra tjänster som packning och uppackning, och flyttstädning när din flytt är klar. Detta gör att du kan slappna av och fokusera på andra saker som är viktiga för dig under din flytt.

Spara tid och energi genom att boka din flytt med Flyttstadtjanst.se. Vi är en professionell flyttfirma i Eskilstuna som hjälper dig att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt.

Eskilstuna Header

Få skräddarsydda lösningar för din företagsflytt i Eskilstuna

Att flytta ett företag kan vara en stor utmaning och kräver en planeringsprocess som tar hänsyn till företagets behov och verksamhet. Hos Flyttstadtjanst.se erbjuder vi skräddarsydda lösningar för företagsflytt i Eskilstuna som tar hänsyn till ditt företags specifika behov och önskemål.

Vi samarbetar tätt med ditt företag för att utveckla en detaljerad flyttplan som tar hänsyn till alla faktorer som påverkar din företagsflytt. Detta inkluderar tidsplaner, transport, förpackning och hantering av företagets värdefulla tillgångar och utrustning.

Kontakta oss på Flyttstadstjanst.se för att få skräddarsydda lösningar för din företagsflytt i Eskilstuna. Vi garanterar att vi kommer att arbeta hårt för att göra din företagsflytt så enkel och stressfri som möjligt.

Våra priser - Flyttfirma Eskilstuna

Våra priser är fasta och baseras utifrån hur stort ditt utrymme är i kvadratmeter (kvm) och hur många flyttbilar och personal som kommer att behövas för att genomföra flytten.

För att ge dig en uppfattning om kostnaderna för en flytt i Eskilstuna har vi sammanställt detta exempel.

  • 40 kvm | 2 flyttpersonal och 1 flyttbil = 2499 kr plus moms
  • 70 kvm | 2 flyttpersonal och 1 flyttbil = 3799 kr plus moms
  • 100 kvm | 3 flyttpersonal och 2 flyttbil = 5399 kr plus moms
  • 130 kvm | 4 flyttpersonal och 2 flyttbil = 6696 kr plus moms
  • 150 kvm | 4 flyttpersonal och 2 flyttbil = 7794 kr plus moms
 

Andra avgifter som tillkommer:

  1. Transportkostnad (per flyttbil) 10 kr/km
  2. Administrationsavgift 70 kr

Förbered dig för din flytt i Eskilstuna – tips och råd från våra experter

En av de viktigaste sakerna du kan göra är att planera din flytt i förväg. Detta inkluderar att bestämma datumet för flytten, boka din flyttfirma i Eskilstuna i god tid, och säkerställa att du har tillräckligt med tid att packa och förbereda dina ägodelar.

En annan viktig sak att tänka på är att organisera dina ägodelar i förväg. Sortera dina saker i olika kategorier, såsom ”behålla”, ”sälja” och ”kasta”. Detta hjälper dig att bestämma vad du behöver ta med dig till din nya bostad och vad som kan lämnas bakom.

För att undvika skador på dina ägodelar under flytten, är det också viktigt att packa dem på rätt sätt. Använd lämpliga förpackningsmaterial och märk lådorna tydligt för att undvika förvirring vid flyttdestinationen.

Förbered dig för din flytt i Eskilstuna med tips och råd från våra experter på Flyttstadtjanst.se. Vi är här för att hjälpa till med din flytt och göra det till en enkel och stressfri process.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.