Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Strängnäs

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Strängnäs

Prisvärd och noggrann flyttstädning i Strängnäs

Om du bor i Strängnäs och är i behov av en flyttstädning kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder prisvärd och grundlig flyttstädning runt om i hela Strängnäs och närliggande områden som t,ex Länna, Aspö och Härad.

Oavsett om du flyttar in i en ny lägenhet, villa, hus eller kontor ser vi till att ditt utrymme är rent och redo för dig att släppa taget om den gamla fastigheten och njuta av den nya. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att få en kostnadsfri offert.

Vår process

Vår process av flyttstädning

När det kommer till att flyttstädning har vi en beprövad och testad process. Denna process är utformad för att ge dig bästa möjliga resultat och se till att din flytt går så smidigt som möjligt.

1. Planering

Det första steget i vår process är planering och förberedelser. Det är här vi tillsammans planerar och kommer fram till vad som behöver göras. Detta inkluderar en detaljerad inventering av alla föremål i din fastighet som behöver rengöras.

Vi diskuterar också eventuella önskemål och ser till att vi förstår dina behov. Detta är viktigt för att vi ska kunna anpassa flyttstädning så att de uppfyller alla kraven.

2. Utförande

När vi har planerat och förberett oss börjar vi med att städa din fastighet. Vårt team av erfarna och professionella städare arbetar snabbt och effektivt för att städa din fastighet från topp till tå.

Vi arbetar systematiskt och använder oss utav våran egna städutrustningen och produkter. Detta garanterar att din fastighet rengörs med högsta möjliga standard.

3. Kvalitetskontroll

När flyttstädningen är klar kontrollerar och inspekterar vi fastigheten tillsammans för att se till att allt är som det ska vara. Vi ger dig också en lista över allt i fastigheten som har rengjorts.

Detta gör vi för att du ska kunna vara säker på att din fastighet har rengjorts ordentligt och är redo för nästkommande att flytta in.

Ja, vi utför flyttstädningar i hela Strängnäs vilket inkluderar områden som t,ex Mariefred, Åkers styckebruk och Stallarholmen.

Hur lång tid det tar att utföra en flyttstädning beror på hur stor din fastighet är och på hur mycket behöver rengöras. Vi brukar dock säga att det tar mellan två och fyra timmar att utföra en flyttstädning.

Som förberedelse för flyttstädningen rekommenderar vi att du rensar ut alla dina tillhörigheter från fastigheten. Detta gör det lättare för oss att städa och hjälper även till att undvika skador på dina ägodelar.

Det kan vara svårt att säga exakt hur lång tid en flyttstädning kommer att ta samt att ge ett pris direkt utan att ha gjort en bedömning av fastigheten. För att kunna säga hur lång tid det kommer att ta och vad det kommer att kosta så är det enklast att skapa en offert.

Våra offerter är kostnadsfria och via vårt formulär här på sidan kan du enkelt fylla och och skicka in din förfrågan till oss så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi kan hjälpa dig med att flyttstädning i Strängnäs från början till slut. Detta inkluderar planering, förberedelser, genomförande och kontroll av flyttstädningen. Vi kan även ta ansvar för att se till att hyresvärdens besiktning godkänns.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.