Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Oxelösund

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Oxelösund

Vi tar hand om din flyttstädning i Oxelösund

Vi hjälper dig med att slippa stressa med städningen när du flyttar genom att tillhandahålla en professionell flyttstädning för privatpersoner och företagare i Oxelösund.

Våra tjänster är anpassade till dina specifika behov och omfattar städning av hela fastigheten. Som kund kan du vara säker på att våra städare har den expertis som krävs för att utföra ett högkvalitativt arbete. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Smidig och effektiv flyttstädning

Vår smidiga och effektiva process av flyttstädning

Vi har en snabb och kostnadseffektiv metod för flyttstädning för att minska tid och kostnader samtidigt som vi levererar högsta möjliga servicenivå. Vi erbjuder även djuprengöring för fastigheter som kräver extra omsorg. Här nedan kan du läsa mer om vår process och hur den går till.

1. Planering

Vi kommer hem till dig för att bedöma hur stor din fastighet är och hur mycket arbete som krävs. Sedan gör vi en strategi utifrån vad som måste rengöras och var särskild uppmärksamhet krävs, om det behövs.

2. Utförande

Vårt team av skickliga och professionella städare kommer sedan att utföra städningen i enlighet med vad som anges i offerten. För att utföra städningen har vi all nödvändig utrustning och alla nödvändiga förnödenheter.

3. Kvalitetskontroll

Efter städningen gör vi en kvalitetskontroll för att säkerställa att det utförda arbetet är av god kvalitet. Vi kommer att se till att eventuella utelämnanden eller områden i behov av extra omsorg korrigeras om något har förbisetts eller om det finns några delar som kräver extra uppmärksamhet.

En djuprengöring är en grundligare rengöring än en vanlig rengöring som kan behövas om fastigheten har mer utsatta områden där vanlig städutrustning och städteknik inte fungerar.

Beroende på hur stor din fastighet är kan en flyttstädning ta allt från några timmar till en hel dag. Vårt team av städare arbetar snabbt och effektivt för att få jobbet gjort så snart som möjligt.

Ja vi verksamma i hela Oxelösundsområdet med omnejd och kan hjälpa dig som t,ex bor i Vivesta, Jogersö eller Oxelö. Om du har några andra frågor, tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper dig gärna vidare.

Förutom att fastigheten är tömd så behöver du inte göra några förberedelser. Våra städare kommer att ha med sig all nödvändig utrustning och alla nödvändiga förnödenheter.

Men om det finns saker som du vill att vi ska ägna särskild uppmärksamhet åt, var vänlig meddela oss detta i förväg så att vi kan ta hänsyn till detta när vi gör vår städplan.

Priset för en flyttstädning beror på hur stor din fastighet är och hur mycket arbete som krävs. Vi erbjuder kostnadsfria offerter så att du vet exakt hur mycket städningen kommer att kosta innan vi börjar.

Du kan kontakta oss idag för att få en gratis offert för din flyttstädning! Vi ser fram emot att höra av oss till dig.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.