Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Trosa

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Trosa

Flyttstädning i Trosa av din lägenhet, hus och bostad

Om du vill spara tid och energi, samtidigt som du befriar dig själv från bördan att städa ditt hem eller kontor efter flytten, behöver du inte leta längre än till flyttstadtjanst.se! Vi har god erfarenhet av flyttstädning i Trosa och våra anställda är erfarna och kommer att leverera ett bra resultat som når upp till dina förväntningar

Vi erbjuder professionell flyttstädning till både privatpersoner och företag i Trosa kommun med omnejd. Vi är medvetna om att alla behöver olika nivåer av service under sin flytt, så vi erbjuder ett anpassningsbart alternativ med målet att förenkla din flytt utan att du behöver oroa dig för din flyttstädning.

Flyttstädning för företag i Trosa

När man driver ett företag är det viktigt att se till att allt fungerar smidigt och effektivt, både när det gäller verksamheten inom företaget och den omgivande miljön. Därför lönar det sig att få hjälp med flyttstädningen när du driver ett företag.

Det hjälper dig att spara tid och energi, samtidigt som du kan känna dig trygg med att er gamla lokal lämnas i gott skick för nästa företag som ska ta över lokalen. kontakta oss idag så hjälper vi dig med att ta fram en kostnadsfri offert och hjälper dig att ta fram en plan för er flyttstädning i Trosa.

Använd ditt Rut-avdrag i samband med din flyttstädning

Att använda sitt Rut-avdrag i samband med en flytt eller flyttstädning är ett utmärkt sätt att spara pengar på och få ut det mesta av sin flyttstädningen. För att kunna avnända ditt Rut-avdrag så är det bara att säga till oss så hjälper vi dig med att ansöka om Rut-avdrag.

Som privatperson så kan man använda sitt Rut-avdrag genom att företaget man anlitar skickar in en förfrågan till Skatteverket och på så sätt få en skatereduktion på kostnaden för det utförda arbetet.

Effektiv och pålitlig flyttstädning

Snabb och effektiv process av flyttstädning

För dig som vill veta mer om vår snabba och effektiva process när det kommer till flyttstädning i Trosa så finns en kort sammanfattning av vår process nedan.

1. Planering

Det första vi gör är att boka ett möte för att se hur många timmar som kommer behövas läggas ner på vad som behöver göras enligt dina önskemål . Därefter upprättar vi en plan utifrån det.

2. Utförande

Efter att vi har utformat en städplan för din fastighet baserat på vad som ska inkluderas i flyttstädningen så utför vi själva städningen. Vi använder oss utav vår egna städutrustning och rengör noggrant så att allt är snyggt och fräscht när du lämnar över nycklarna.

3. Kvalitetskontroll

När städningen är klar gör vi en slutkontroll för att se till att allt ser bra ut och att det håller våran standard. Vi går också igenom vad som har gjorts under flyttstädningen och så att vi tillsammans kan kontrollera att allt är i sin ordning.

Vi erbjuder städtjänster som omfattar hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, byggnadsstädning och trappstädning. Vi kan också hjälpa dig med kontinuerlig städning av kontor, lokal, fastighet och städning i ditt hem.

Så om du vill ha hjälp med kontorsstäd av ditt kontor på Viktoriagatan eller hjälp med hemstäd medans du och din familj chillar i Spindelparken så kan vi hjälpa dig.

Priset för vår tjänst flyttstädning baseras på antalet timmar som krävs och vad som behöver göras. Vi gör en uppskattning när vi har gjort en inspektion av vad arbetet kommer att kosta och ger dig en offert.

Om du är missnöjd med resultatet av vår rengöring, vänligen kontakta oss så att vi kan komma tillbaka och komplettera städningen så snart som möjligt. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till alla våra kunder.

Det är inte nödvändigt att du är närvarande när vi städar, men om du har några särskilda instruktioner eller krav rekommenderar vi att du låter oss veta det innan vi börjar.

Så medans vi städar så kan du ta en promenad längs ån i Trosa eller varför inte ta en fika med en vän eller dina köra på Trosa Stadscafè eller på Bomans.

Beroende på om du anlitar oss för både flytt och flyttstädning eller om du bara vill ha hjälp med flyttstädningen så kan vi utföra det samma dag som du flyttar. En flytt kan ta allt ifrån några timmar till en hel dag och går därför inte att säga om vi kan utföra en flyttstädning samma dag som vi hjälper dig att flytta.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.