Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Trosa

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Trosa

Lokala flyttstädtjänster i Trosa

Att städa när du flyttar kan vara en långdragen och tröttsam uppgift. Men det behöver det inte vara. Vi kan hjälpa dig med din flyttstädning i Trosa så att du kan njuta av flytten medans vi tar hand om städningen.

Vi tillhandahåller professionell flyttstädning för privatpersoner och företag i hela Trosa kommun med omnejd. Vi förstår att allas behov ser olika ut, så därför erbjuder vi en flexibel tjänst som är utformad för att göra eran flytt enklare utan att behöva tänka på flyttstädningen.

Effektiv och pålitlig flyttstädning

Snabb och effektiv process av flyttstädning

För dig som vill veta mer om vår snabba och effektiva process när det kommer till flyttstädning så finns en kort sammanfattning av vår process nedan.

1. Planering

Det första vi gör är att boka ett möte för att se hur många timmar som kommer behövas läggas ner på vad som behöver göras enligt dina önskemål . Därefter upprättar vi en plan utifrån det.

2. Utförande

Efter att vi har utformat en städplan för din fastighet baserat på vad som ska inkluderas i flyttstädningen så utför vi själva städningen. Vi använder oss utav våra egna städutrustning och rengör noggrant så att allt är snyggt och fräscht när du lämnar över nycklarna.

3. Kvalitetskontroll

När städningen är klar gör vi en slutkontroll för att se till att allt ser bra ut och att det håller våran standard. Vi går också igenom vad som har gjorts under flyttstädningen och så att vi tillsammans kan kontrollera att allt är i sin ordning.

Vi erbjuder städtjänster som omfattar hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, byggnadsstädning och trappstädning. Vi kan också hjälpa dig med kontinuerlig städning av kontor, lokal, fastighet och städning i ditt hem.

Så om du vill ha hjälp med kontorsstäd av ditt kontor på Viktoriagatan eller hjälp med hemstäd medans du och din familj chillar i Spindelparken så kan vi hjälpa dig.

Priset för vår tjänst flyttstädning baseras på antalet timmar som krävs och vad som behöver göras. Vi gör en uppskattning när vi har gjort en inspektion av vad arbetet kommer att kosta och ger dig en offert.

Om du är missnöjd med resultatet av vår rengöring, vänligen kontakta oss så att vi kan komma tillbaka och komplettera städningen så snart som möjligt. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till alla våra kunder.

Det är inte nödvändigt att du är närvarande när vi städar, men om du har några särskilda instruktioner eller krav rekommenderar vi att du låter oss veta det innan vi börjar.

Så medans vi städar så kan du ta en promenad längs ån i Trosa eller varför inte ta en fika med en vän eller dina köra på Trosa Stadscafè eller på Bomans.

Beroende på om du anlitar oss för både flytt och flyttstädning eller om du bara vill ha hjälp med flyttstädningen så kan vi utföra det samma dag som du flyttar. En flytt kan ta allt ifrån några timmar till en hel dag och går därför inte att säga om vi kan utföra en flyttstädning samma dag som vi hjälper dig att flytta.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.