Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Katrineholm

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Katrineholm

Heltäckande och smidig flyttstädning i Katrineholm

Vi på Flyttstadtjanst.se kan hjälpa dig med din flyttstädning av lägenhet, hus, villa, lokal eller kontor. Oavsett vart i Katrineholm du bor, storleken på fastigheten som ska städas och svårighetsgraden av städningen så täcker vår flyttstädning alla dina behov. Vi har erfarenheten och arbetskraften för att utföra en perfekt flyttstädning.

Behöver du hjälp med slutstädning av din hyresrätt? Inga problem! Vi ser till att din hyreslägenhet är ren och snygg när du lämnar över den till hyresvärden.

Våra tjänster är naturligtvis inte bara till för dem som flyttar och är i behov av en flyttstädning. Vi erbjuder även regelbundna städtjänster till privatpersoner och företag i Katrineholm så som hemstädning, kontorsstäd, fönsterputs, trappstädning och byggstädning.

Snabb och enkel flyttstädning som den ska vara

Vår snabba och enkla process av flyttstädning

För dem som vill veta mer om vår enkla och snabba process för flyttstädningen så kan ni läsa mer om den här nedan.

1. Planering

Det allra första vi gör är att boka ett besök för att bedöma hur många timmar som krävs för att genomföra flyttstädning och om det finns några områden i fastigheten som behöver särskild uppmärksamhet.

När vi har fått all den information vi behöver kommer vi att ge dig en kostnadsfri offert. Och om du vill ha hjälp med andra faktorer som djuprengöring eller fönsterputs kan vi kombinera det i samband med flyttstädningen.

2. Utförande

Vårt team av erfarna och professionella städare kommer sedan att utföra flyttstädningen enligt den plan som du fått. Vi kommer att ha all nödvändig utrustning och material för att utföra städningen.

3. Kvalitetskontroll

När städningen är klar gör vi en slutkontroll för att se till att allt ser bra ut och uppfyller våra krav. Vi går också igenom vad som har gjorts under flyttstädningen så att vi tillsammans kan kontrollera att allt är i sin ordning.

Vår flyttstädning omfattar rengöring av alla ytor, skåp, kyl och frys, avkalkning, ugn med mera. Vid en bokning av flyttstädning så går vi först igenom vad som ska göras och tar fram en lista på vad som ska ingå i flyttstädningen.

För att underlätta och förbereda fastigheten för flyttstädningen kan det vara bra att avfrosta kylskåp och frys och dra ut ugnen och andra tunga föremål.

Hur lång tid det tar att städa en fastighet bestäms av en mängd olika faktorer, bland annat fastighetens storlek, hur smutsig den är och om det finns några särskilda delar som kräver särskild uppmärksamhet. Att städa en lägenhet med ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum tar i genomsnitt cirka fyra timmar, medan det tar cirka sex timmar att städa ett hus med tre sovrum.

Priset för våra flyttstädningstjänster i Katrineholm bestäms av storleken på din fastighet och hur omfattande städningen är. Vi erbjuder en kostnadsfri offert så att du vet exakt hur mycket det kommer att kosta innan vi börjar med flyttstädningen.

Vi strävar efter att tillhandahålla en högkvalitativ tjänst och vårt mål är att du ska vara nöjd med resultatet av vårt arbete. Om det dock finns några områden som du inte är nöjd med, låt oss veta det så kommer vi tillbaka och rengör dessa områden på nytt utan kostnad.

Du behöver inte göra något särskilt för att förbereda dig för flytten. Se bara till att du har avfrostat kylskåp och frys och att du har dragit ut ugnen så att vi lättare kan städa. Så kan du njuta av din flytt eller varför inte ta en fika på djulö Herrgård eller luncha med dina vänner eller familj i stadsparken i Katrineholm.

Om du har några frågor om våra flyttstädningstjänster eller vill ha en gratis offert, tveka inte att kontakta oss!

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.