Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Gnesta

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Gnesta

Din lokala flyttstädning i Gnesta

När du ska flytta är städning det sista du vill oroa dig för. Men med vår professionella tjänst av flyttstädning i Gnesta kan du slappna av och njuta av din flytt medan vi tar hand om städningen. Vi kan hjälpa dig som är företagare och privatperson som är bosatt och verksam i Gnesta med omnejd.

Oavsett om du flyttar lokalt i Gnesta eller om du flyttar till en annan stad så kan vi på Momos Flytt & Städ hjälpa dig. När du behöver en professionell, effektiv och prisvärd flyttstädningsfirma i Gnesta är det oss du kontaktar.

Så arbetar vi

Kolla in vår pålitliga och effektiva process av flyttstädning

Vår flyttstädning i Gnesta är både snabb och kostnadseffektiv, så du kan spara tid och pengar samtidigt som du får ett fantastiskt resultat.

1. Planering

Det första vi gör är att bestämma en tid för att ta reda på hur många timmar som kommer att gå åt och vad som måste göras. Därefter skapar vi en strategi utifrån dina önskemål och vad som måste utföras.

2. Utförande

När vi har kommit fram till vad som ska göras och ingå i flyttstädningen för din fastighet utför vi själva städningen. Vi städar grundligt med våra egna utrustning för att se till att allt är snyggt och prydligt när du lämnar över nycklarna.

3. Kvalitetskontroll

När städningen är klar gör vi en slutkontroll för att se till att allt är i ordning och att det uppfyller våra krav. Vi går också igenom vad som gjordes under flyttstädningen så att du får vara med och ta del av hela processen.

Kostnaden för vår flyttstädningstjänst beror på din fastighets storlek och skick samt hur många timmar det tar att städa. För att kunna ge dig ett kostnadsförslag så kan du be om en offert så kommer vi och gör en bedömning av hur mycket och hur många timmar som det kommer att ta att genomföra städning.

Om du/ni bor eller har ert kontor i centrala Gnesta eller om ni är strax utanför centrala Gnesta vid Hållsta eller Hallebro är inga problem för oss. Vi är flexibla och är verksamma inom hela Gnesta kommun.

Förutom flyttstädning för privatpersoner och företag så har vi en rad andra städtjänster som vi kan erbjuda dig som finns i Gnesta. Vi kan t,ex hjälpa dig med:

  • Trappstädning av era fastigheter
  • Fönsterputsning både i hemmet och på kontoret
  • Hemstäd
  • Kontorsstäd
  • Byggstäd

I alla våra städtjänster så hjälper vi dig att frakta bort allt skräp och sopor och sorterar det sedan på återvinningscentralen Återvinningsgården i Vackerby.

Det beror på storleken och skicket på din fastighet, samt hur många rum det finns . I allmänhet tar det mellan fyra och åtta timmar att utföra en flyttstädning.

I offerten så tar vi också med uppskattad tid för själva utförandet av städningen så att vi kan planera dagen samt att du vet hur långt tid det ungefär kommer att ta.

Nej, du behöver inte tillhandahålla med någon städutrustning då vi tar med oss vår egna städutrustning.

Om vi har missat något eller om du inte känner dig nöjd med resultatet av flyttstädningen så får ni gärna kontakta oss så  att vi kan komma tillbaka och inspekterar och åtgärda det du inte är nöjd med.

Efter att vi har utfört en flyttstädning så går vi alltid igenom fastigheten med våra kunder så att vi gör en inspektion tillsammans.  Detta för att se till att du är nöjd med resultatet av städningen och att allt har gjorts på ett tillfredsställande sätt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Momos Flytt & Städ om du har några frågor eller vill ha en offert på våra tjänster. Vi hjälper dig mer än gärna!

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.