Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Torshälla

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Torshälla

Flyttstädning i Torshälla för privatpersoner och företag

Att flytta kan vara stressigt och ansträngande, men vi på flyttstadtjanst kan hjälpa dig med din flyttstädining i Torshälla för att underlätta och göra din flytt mindre ansträngande och hektisk. Oavsett om du behöver hjälp med din privata bostad eller vill ha hjälp med att utföra en flyttstädning av ert kontor eller lokal så kan vi erbjuda en kostnadseffektiv och prisvärd flyttstädning i Torshälla.

Vårt team är utbildat för att tillhandahålla grundlig flyttstädning och se till att varje tum av den förra fastigheten är gnistrande rent med vår professionella flyttstädning.

Fördelar med att anlita oss för din flyttstädning i Torshälla

Fördelarna med att få hjälp med sin flyttstädning för att underlätta och göra sin flytt smidig och effektiv är oräkneliga. Några av de fördelar som du kan dra nytta av när du anlitar oss för din flyttstädning är:

  • Våra tjänster är kostnadseffektiva och prisvärda, så du får både en grundlig flyttstädning som håller måten till en rimlig kostnad.
  • Vi kan ta hand om alla nödvändiga rengöringsuppgifter för både privat- och företagsfastigheter.
  • Vårt team är mycket erfarna och välutbildade för att se till att alla aspekter av flyttstädningen utförs korrekt.


Detta är bara några av alla fördelar med att anlita oss för din flyttstädning i Torshälla. För mer informatiom om våra tjänster och flyttstädning kontakta oss via [email protected] eller ring oss på 0150 48 54 01 så hjälper vi dig.

Gör din flyttstädning billigare med ditt Rut-avdrag

Spara pengar på din flyttstädning och nyttja ditt Rut-avdrag! Allt du behöver göra är att meddela oss, så hjälper vi dig med att ansöka om Rut-avdrag för din flyttstädning i Torshälla. Med ditt Rut-avdrag kan du spara upp till 50% på arbetskonstaden för utförandet av flyttstädningen.

Så vad väntar du på? Kontakta oss idag så hjälper vi dig med en kostnadsfri offert! Vi garanterar att du inte kommer att bli missnöjd med din flyttstädning!

Flyttstädning utan krångel

Vår snabba och effektiva process av flyttstädning

Här nedan kan du läsa mer om vår process för flyttstädning i Torshälla. På så sätt vet du exakt vad du kan förvänta dig när du anlitar oss för din flyttstädning.

Om du har några frågor om våra flyttstädningstjänster, eller om du vill boka en kostnadsfri offert, tveka inte att ta kontakt med oss.

1. Planering

Det första vi gör är att vi planerar in ett besök för att inspektera och bedöma hur många timmar det kommer gå åt och vad som behöver göras. Sedan utarbetar vi en strategi efter era önskemål och det som behöver göras.

2. Utförande

Nästa steg i vår process är att ta in rätt team och material för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Vi har med oss egen utrustning och förnödenheter, så du behöver inte oroa dig för någonting.

3. Kvalitetskontroll

Efter städningen gör vi en grundlig kvalitetskontroll för att säkerställa att det utförda arbetet är av hög kvalitet. Om något har missats eller om det finns komponenter som behöver extra omsorg ser vi till att alla utelämnanden eller områden som behöver uppmärksamhet åtgärdas.

Förutom flyttstädning så erbjuder vi också hemstäd, kontorsstäd, fönsterputs, byggstäd och trappstäd. Så om du behöver hjälp med veckovis eller månadsvis städning av kontor, lokal. fastighet eller i ditt hem så kan vi hjälpa dig med det.

Om du inte är nöjd med resultatet av vår städning så ser vi gärna att ni tar kontakt med oss så att vi kan komma tillbaka och åtgärda det som problemet så snart som möjligt.

Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster och vi kommer att göra allt vi kan för att se till att du blir det.

Om du vill ha hjälp eller om fastigheten är i behov av en djuprengöring så kan vi lägga till det i planeringen av flyttstädningen. Om vi upptäcker ett mindre område där det behövs djuprengöring som går snabbt och lätt att åtgärda tar vi inte något extra betalt för det.

När man utför en djuprengöring så rengör man svårt drabbade ställen som t,ex ugnar, badrum, duschar, avlopp och toaletter. Man fokuserar också på områden som ofta glöms bort, t.ex. golvlister, dörrkarmar och belysningsarmaturer.

En djuprengöring är en grundligare rengöring än en standardrengöring och tar vanligtvis längre tid.

Det är inte nödvändigt att du är närvarande under städningen, men om du har några särskilda instruktioner eller önskemål rekommenderar vi att du meddelar oss detta innan vi börjar.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.