Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Eskilstuna

Flyttstadtjanst.se

Flyttstäd Eskilstuna

Flyttstädning i Eskilstuna för privatpersoner och företag

Vi är en professionell flyttfirma i Eskilstuna som kan hjälpa dig med allt från planering och packning till flyttstädning av dina lokaler, hus, lägenhet och villor. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning och kan därför erbjuda dig en högkvalitativ tjänst.

Vi är också mycket flexibla och kan skräddarsy våra tjänster efter dina specifika behov och krav. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Processen av vår flyttstädning

Vår process av flyttstädning går till på följande sätt:

1. Planering

Vi kommer först till din fastighet eller lokal och gör en inspektion för att bedöma hur mycket arbete som behöver göras och skapar sedan en offert för vad det skulle kosta.

2. Utförande

När offerten är godkänd så påbörjar vi arbetet med flyttstädningen och kommer att hålla dig uppdaterad om våra framsteg.

3. Kvalitetskontroll

När flyttstädningen är klar gör vi en slutinspektion tillsammans med dig för att se till att du är nöjd med resultatet och att det matchar hyresvärdens krav.

Din lokala flyttfirma för flyttstädning i Eskilstuna

Förutom att vi erbjuder flyttstädning i Eskilstuna så har vi ett brett utbud av andra städtjänster som du kan ta del av. Vi kan även hjälpa till med hemstädning, kontorstädning, trappstädning, byggstäd och fönsterputsning för privatpersoner och företag.

För mer information om vår flyttstädtjänst eller för att boka en kostnadsfri konsultation kan du kontakta oss redan idag.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för en flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.