Flyttstadtjanst.se

Flyttfirma Flen

Flyttstadtjanst.se

Flyttfirma Flen

Vår professionella flyttfirma är den bästa lösningen för dig som söker efter en pålitlig och erfaren flyttfirma i Flen.

Hos oss på flyttstadtjanst.se erbjuder vi kostnadseffektiva flytt-tjänster som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hantera flyttar i Flen och vi vet precis vad som krävs för att din flytt ska gå smidigt och problemfritt.

Vi är specialister på flytt och erbjuder flexibla lösningar för både privatpersoner och företag i Flen och dess omnejd. Våra erfarna och kunniga flyttarbetare ser till att allt går smidigt och säkert.

Pålitlig Flyttfirma för Privatpersoner i Flen - Skräddarsydda Tjänster för Din Flytt

Vår erfarna personal har hjälpt många kunder att flytta till och från Flen med omnejd och vi strävar alltid efter att göra din flytt så smidig och problemfri som möjligt.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga flyttupplevelsen. Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster och vi är flexibla när det gäller att skräddarsy flyttpaket som passar dina behov. Vi tar hand om allt från packning till uppackning, montering och flyttstäd i Flen, så att du kan koppla av och fokusera på att komma in i ditt nya hem så snabbt och bekvämt som möjligt.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren flyttfirma i Flen för privatpersoner, tveka inte att kontakta oss på Flyttstadningstjanst.se. Vi är här för att göra din flytt så stressfri och enkel som möjligt. Låt oss hjälpa dig med allt du behöver när det gäller flytt och transport!

Flyttfirma för Företag i Flen - Skräddarsydda Tjänster för Din Företagsflytt

Vi förstår att en flytt kan vara en utmanande uppgift för företag, därför erbjuder vi en rad olika tjänster inom flytt i Flen för att göra din flyttupplevelse så bekväm och smidig som möjligt.

Vårt mål är att göra din företagsflytt så smidig och problemfri som möjligt. Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster och vi är flexibla när det gäller att skräddarsy flyttpaket som passar dina företags behov.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren flyttfirma i Flen för företag, tveka inte att kontakta oss på Flyttstädningstjänst.se. Vi är här för att göra din företagsflytt så enkel och bekväm som möjligt. Låt oss hjälpa dig med allt du behöver när det gäller flytt och transport!

Våra priser - Flyttfirma i Flen

Vi använder oss utav fasta priser för våra flyttjänster i Flen. Våra priser är baserade på antal kvm (kvadratmeter), hur många flyttbilar och flyttpersonal som kommer behövas för att utföra flytten.

Här nedan kan du se några exempel på vad en en flytt i Flen kan kosta.

  • 40 kvm | 2 flyttpersonal och 1 flyttbil = 2499 kr plus moms
  • 70 kvm | 2 flyttpersonal och 1 flyttbil = 3799 kr plus moms
  • 100 kvm | 3 flyttpersonal och 2 flyttbil = 5399 kr plus moms
  • 130 kvm | 4 flyttpersonal och 2 flyttbil = 6696 kr plus moms
  • 150 kvm | 4 flyttpersonal och 2 flyttbil = 7794 kr plus moms
 

Andra avgifter som tillkommer:

  1. Transportkostnad (per flyttbil) 10 kr/km
  2. Administrationsavgift 70 kr

Varför ska du anförtro oss din flytt? Vad är det som gör att vår flyttfirma sticker ut från de andra?

Det finns flera skäl till varför man ska anlita Flyttstädningstjänst.se som sin flyttfirma i Flen, oavsett om man är en privatperson eller företag. För det första har vi lång erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av flyttbehov, vilket gör oss till en pålitlig partner för din flytt.

Vi erbjuder också skräddarsydda flyttpaket som är anpassade efter dina specifika behov och krav. Detta gör att du kan få en helt personlig och skräddarsydd flyttupplevelse som passar dig och dina unika behov.

Vårt erfarna team av flyttarbetare har de nödvändiga verktygen och resurserna för att ta hand om alla typer av flyttar, oavsett om det gäller en enkel lägenhetsflytt eller en stor företagsflytt. Vi har också ett brett utbud av tjänster inom flytt i Flen som kan anpassas efter dina behov och budget.

Få en kostnadsfri

Offert

För dig som vill ha en kostnadsfri offert för flyttstäd av ditt hem, kontor eller lokal så fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.