15 bra tips på inflyttningspresenter till nya husägare

I den här artikeln så kommer vi att ge er 15 bra tips som man kan ge bort till par och familjer som för första gången flyttar till ett nytt hus. Tipsen som vi kommer att dela med oss av är saker som man kan behöva eller ha nytta av när man bor i hus som man i en lägenhet inte är i behov av.

Våra 15 tips på bra inflyttningspresenter att ge bort till förstagångs ägare till hus

1. Stege

Alla nya husägare behöver en stege. Den är extremt mångsidig och kan komma till nytta för många olika saker, från att byta glödlampor till att rengöra hängrännor och utföra andra saker där man behöver komma högre upp.

2. Brandsläckare

En brandsläckare är en annan sak som varje ny husägare behöver och är ett billigt inköp jämfört med att reparera och sanera efter en brand eller i värsta fall brinna inne. Förutom en brandsläckare så kan man också ge bort en brandfilt eller brandvarnare om detta saknas.

3. En verktygslåda

En verktygslåda är viktig för alla nyblivna husägare eftersom den innehåller alla grundläggande verktyg som du behöver för att göra enkla reparationer i och runt huset. Till Skillnad från en lägenhet som du hyr så har du ingen hyresvärd som hjälper dig med att utföra dessa saker och därför är det viktigt att ha dom rätta verktygen för att kunna utföra dom själv.

4. Ett säkerhetssystem för hemmet

Ett säkerhetssystem för hemmet är en bra present till nya husägare, särskilt om de flyttar in i ett område där dom inte känner sig trygga och för att minska risken för inbrott. Det kan hjälpa dem att känna sig säkrare i sitt nya hem och gör att det kan vara lugnare när dom reser bort på t,ex semester.

5. Överraska med en grill

En grill är en bra present till nya husägare eftersom det är något de kan använda för att laga mat över öppen eld på somrarna när man har fest eller bara vill lyxa till det i värmen.

6. Växter eller blommor

Växter och blommor är alltid ett välkommet tillskott i alla hem, och de är särskilt trevligt för nya husägare som kanske inte har tid eller råd att köpa några själva. De kan lysa upp vilket rum som helst och få det att kännas mer hemtrevligt.

Dessutom om det finns en trädgård så kan man ge bort träd, buskar eller andra växter eller plantor som ger frukt, bär och andra ätbara saker.

7. Skruvdragare med tillhörande bitsar och ett kit med borrar

En skruvdragare med bitsar och ett kitt med olika borrar är en bra present till nya husägare eftersom skruvdragare, bitsar och borrar är något som alla husägare använder sig av. Att äga ett hus innebär att det alltid finns något som behöver repareras, så det är viktigt att ha rätt verktyg till hands.

8. Torkvinda

En annan sak som man kan ge bort i inflyttningspresent är en torkvinda. En torkvinda är en ställning med tvättlinor som man kan ställa placera i trädgården och torka sina kläder när det är varmt och fint väder.

9. En övernattning eller en spahelg på hotell

Om dom du ska köpa en inflyttningspresent till som för första gången köpt ett hus som behöver lite renovering eller rustas upp så kan en övernattning eller en helg med spa på ett hotell göra gott.

Då kan dom fly från den stressiga renoveringen eller när dom behöver en paus från hemmet och fylla på med ny kraft och energi.

10. Snöskyffel

En snöskyffel är en bra present till nya husägare då vintern och snön kommer. 

11. Trädgårdsmöbler

Trädgårdsmöbler är en fantastisk present till nya husägare som tycker om att spendera tid utomhus. Med en uppsättning trädgårdsmöbler kan du planera sammankomster, fester och evenemang utomhus.

12. Vattenspridare och vattenslang

En annan present som man kan ge bort som inflyttningspresent är en vattenspridare och en vattenslang. Dessa saker kommer att göra det enklare att vattna sin gräsmatta samt blommor och andra växter som behöver vatten i trädgården. Dessutom så kan en vattenspridare vara kul för barnen om dom behöver svalka sig.

13. Trädgårdsredskap

Om de nya husägarna inte har så mycket trädgårdsutrustning är det en bra idé att ge dom trädgårdsredskap i inflyttningspresent. På så sätt kan de ta hand om sin trädgård och göra det fint så att dom får en trädgård som dom trivs i och vill vara i.

14. Solstolar

För den familj eller par som verkligen är riktiga soldyrkare så kan ett par solstolar vara den perfekta inflyttningspresenten att ge bort. Med solstolar kan de koppla av i solen och få en fin solbränna.

15. Hängmatta

En hängmatta är en bra present till nya husägare eftersom det är en plats där de kan koppla av och njuta av lugn och ro i sin egna trädgård. Den kan hängas upp i trädgården mellan två träd eller på terrassen och det finns även hängmattor med ställning som man kan köpa om man inte har några träd att hänga upp hängmattan i.

Du kanske också är intresserad av: